Open en Ondernemend

Wie zijn wij

 

Reijnders Accountants Adviseurs is een zelfstandig accountantskantoor en kent de vragen, eisen en wensen die ondernemers hebben als geen ander.

Reijnders accountants adviseurs

Gevestigd in de Kempen

Reijnders is gevestigd in Bladel en actief in de Kempen, een ondernemende regio. Wij hebben een sterk netwerk van specialisten op allerlei gebied. Daarmee bieden we een volledig dienstenpakket voor onze klanten: ondernemers in het midden en klein bedrijf. Met onze gerichte ondersteuning staat u sterker in een voortdurend veranderende wereld. Onze persoonlijke, no-nonsense benadering en directe, heldere aanpak bieden een meerwaarde in uw dagelijkse ondernemerspraktijk.

Ons team

Maak kennis met ons

Theo Reijnders

Theo Reijnders

Accountant-Administratieconsulent

Ik ben in 1992 gestart met het kantoor. Automatisering heeft ons werk vereenvoudigd. De digitalisering zorgt voor een betere en snellere informatievoorziening.
Hakim Afkir

Hakim Afkir

Accountant-Administratieconsulent

Ik ben sinds oktober 2011 werkzaam bij Reijnders Accountants Adviseurs en hou me o.a. bezig met het samenstellen van jaarcijfers, fiscale aangiften en het helpen van klanten bij het digitaliseren van de administratie.
Rina Hendriks

Rina Hendriks

Administratief medewerkster

Ik ben sinds april 2017 werkzaam bij Reijnders Accountants Adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn het verwerken van gehele administraties van cliënten, het verzorgen van BTW aangiften, en controleren van boekingen voor de jaarcijfers.

Theo Wouters

Theo Wouters

Relatiebeheerder

Ik was sinds 2000 werkzaam als vennoot tot juni 2019. Inmiddels heb ik de 65-jarige leeftijd bereikt en ben teruggetreden als vennoot en verleen nu mijn diensten als vraagbank / backup voor het kantoor.
Roy Henrikx

Roy Henrikx

Assistent Accountant

Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij Reijnders Accountants Adviseurs. Mijn activiteiten bestaan uit het samenstellen van jaarrapporten, aangiften omzetbelasting en bied ik ondersteuning bij de financiële administratie van onze cliënten.

Susan Ansems

Susan Ansems

HR Manager

Vanaf 1 februari 2021 heb ik het team van Reijnders Accountants Adviseurs aangevuld. Ik verzorg onder andere de salarissen en alles rondom het personeel van onze klanten. Ik ben voor digitalisering en ik probeer de processen steeds te verbeteren en te vereenvoudigen.